Yritysesittely

 

SP Hygiene Innovations Oy ( Fi19170165 ) on perustettu vuonna 2004. Olemme tunnettu yritys varsinkin terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa. Yrityksemme toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Terveystiellä Hollolassa. Sieltä käsin toimitamme perille kannettuna yli 10 000 lähetystä vuodessa. SP Hygiene Innovations Oy on luokiteltu Suomen parhaimpiin yrityksiin alkaen vuodesta 2007, AAA-rating. Syyskuussa 2014 juhlimme yrityksen 10-vuotista taivalta. Nykyään suurin tuoteryhmämme on kosketusvapaat GOJO® saippualaitteet ja PURELL® desinfiointilaitteet. SP Hygiene Innovations Oy on Pohjoimaiden suurin PURELL® tukku ja Suomen suurin GOJO® tuotteiden jakelija. Toukokuussa 2014 SP Hygiene Innovations Oy sai tunnustuksen valmistajalta hyvästä ja laadukkaasta työstä. SP Hygiene Innovations Oy arvostettiin maailman parhaaksi GOJO tuotteita myyväksi yhtiöksi. - Mike Sullivan managing director of GOJO Industries. GOJO tuotteita myydään yli 70 eri maassa.

SP Hygiene Innovations Oy vastaa maahantuojana GOJO® ja PURELL® tuotteiden laadusta ja oikeellisuudesta. Olemme tarkistaneet tuotekehitystoiminnan GOJOn Akronin laboratorioissa ja tehtaalla elokuussa 2015 ensimmäisenä eurooppalaisena yhtiönä. Viemme toimintaamme kestävän kehityksen suuntaan ja pyrimme sekä löytämään että kehittämään yhteistyössä laboratorioiden ja asiakkaiden kanssa uusia käytännöllisiä tuotteita, kuten Betewipe® desinfiointiliina ja RaiCas® luonnollinen hajunpoistaja. Kun asiakas ostaa suoraan SP Hygiene Innovations Oy:ltä välttää hän jälleenmyyntiverkoston aiheuttaman lisäkulun eli toimitamme tuotteet ilman kalliita välikäsiä. Yhteistyö on toimivaa kun hoidamme asiakkaan alusta loppuun. Meille tärkeitä arvoja ovat yhteistyö, asiakkaan arvostaminen, luotettavuus, työntekijän arvostaminen ja yhteiskuntavastuun noudattaminen. Näiden arvojen ansiosta 2016 yrityksemme saavutti kaikkien aikojen suurimman liikevaihdon. Siitä suuri kiitos asiakkaille. Tuotekehitystoiminnan ansiosta voimme tarjota uusia käsittämättömän hienoja uutuuksia myös jatkossa, kuten SP Hygiene - Paperiannostelijat.

SP Hygiene Innovations Oy on merkki luotettavasta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta. Kaikki tuotteemme ovat testattuja. Tuotteitamme löytyy myös hyvin varustelluista apteekeista ympäri maan. Luotettava yhteistyökumppani - SP Hygiene Innovations Oy alkaen vuodesta 2004.
 

               

                                                

                                                          

                               


        SP Hygiene Innovations Oy | Terveystie 14, 15860 Hollola | Puh. 020 759 8960 | info@sphi.fi | www.sphi.fi | Y-tunnus 1917016-5